SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hot tub
February 13th, 2006 by Frank

Komende donderdag vlieg ik naar Amerika om Mirjam op te gaan zoeken. Annelies heeft al een heel reisplan gemaakt en het eerste weekend gaan we (Annelies, Mirjam en ik) naar Chicago alwaar we in het appartement van de schoonzus van Mirjam mogen logeren (zij is zelf out of town).

En guess what… ze heeft op het dak een HOT TUB staan! Lekker met zijn drieen in een warm bad over het winterse en koude Chicago uitkijken :)   Glaasje wijn erbij… sneeuw dwarrelt langzaam neer… Domweg heeeeerlijk! Zeker na een avondje stappen (dat gaan we volgens de planning ook doen en wel in een echte jazz club!) is het volgens mij lekker om met je kont in bubbelend warm water te zitten.

dutchtub.jpg


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa