SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Office space
February 4th, 2006 by Frank

Tegen het eind van mijn vorige baan kreeg ik te horen dat ik aan het Office Space syndroom zou lijden. Wat is dat? Nou… in die film (Office space) wordt iemand gehypnotiseerd met als doel om hem relaxter te maken. Probleempje is alleen dat de hypnotiseur halverwege de sessie dood neervalt. En wat blijkt … de hoofdpersoon blijft relaxt. En niet een beetje relaxt, maar ECHT RELAXT!

Nu moet ik toegeven dat ze op mijn werk daar wel een beetje gelijk in hadden. Maar eerlijk is eerlijk… als ze me nu ik met mijn nieuwe baan begonnen ben nog eens zouden zien… hahaha, dan zouden ze geloven dat ik er echt helemaal in ben blijven hangen! Superduper megarelacco :)

Tsja… en wat is mijn gevoel dan nu over de stress die ik hiervoor had…?
image0014bx.gif


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa