SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
agendus digitalus
April 12th, 2006 by Frank

Waanzinnig!! … werd ik van het overschrijven van afspraken in mijn papieren agenda en van mijn papieren agenda naar Outlook. Beetje krassen als er een afspraak verzet werd… af en toe eentje vergeten… pijltjes van de ene afspraak naar de andere… korte notities erbij…  Ach gewoon ronduit k.u.t..

Sinds een paar weken heb ik weer een digitaal geheugen en man o man… wat is dat fijn. Alles staat op de goeie plek, erg gaan belletjes af als ik iets dreig te vergeten, alle informatie staat bij de afspraak en de documenten die erbij horen kan ik gewoon in dat ding openen! Er staat nu zelfs al Tomtom op, voor als ik de weg kwijt ben… nu alleen nog een goeie GPS ontvanger erbij… anders heeft het ook zo weinig zin ;)

loox420.jpg


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa