SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Rommelmarkt
May 7th, 2006 by Frank

Gisteren weer eens lekker naar een rommelmarkt geweest… althans… Vroeger gingen we regelmatig naar een rommelmarkt; van de lokale door voetbalclub of fanfare georganiseerde troepverkoperij tot de grote georganiseerde vlooienmarkten tot zelfs de wekelijks terugkerende in hallen gehouden professionele rommelaars.
Nu begon de dag al met een schele kater en was de fietstocht van huis naar het malieveld een prettig doch uitputtend tochtje; daarna was de wandeling over het stoffige en zer warme Malieveld maar een vervellende tocht. Het hoogtepunt was een aldaar gekocht blikje fris dat mij weer eventjes gaande wist te krijgen.

av-45.jpg

Het rare was eigenlijk dat wat ik normaliter een prettig tochtje over een rommelmarkt zou vinden nu een totaal andere lading kreeg. De ene dag sta je je eigen huis nog in te pakken en selecteer je bepaalde spullen die nu toch eindelijk, na meerder verhuizingen meegemaakt te hebben, wel weg kunnen. De volgende dag sta je naar diezelfde troep die een dag eerder door jezelf als vuilnisbak-rijp beoordeeld is te kijken en hangt er verdraaid nog een prijskaartje aan om van achterover te slaan!!
De tip van de week: “Ga nooit naar een rommelmarkt als je net verhuisd bent… wacht er minstens een maand mee.”


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa