SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
een nieuw zusje voor Jacob!
August 6th, 2006 by Frank

Sinds vrijdag middag heeft Jacob een zusje! Het is de kleine Mira, zoals Jacob een tijgertje met prachtige strepen, maar met wat meer zwart. Mira is echt Inie Minie als je haar vergelijkt met Jacob. Dus waren we een beetje bang dat Jacob haar een stevige tik zou verkopen of erger nog. Maar wat schetst onze verbazing… binnen 5 minuten nadat we met Mira thuiskwamen zat Jacob al toe te kijken hoe Mira zijn eten zat te verorberen!! En grommetje een een snauwtje en Jacob zat bevend langs de zijlijn te kijken… toen vielen onze monden echt open!

Hier een fotootje van Jacob die zijn luie stoel niet wil opgeven. Zo liggend lijkt hij een beetje op Garfield ;)

jacob-mira01.jpg


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa