SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Wijntje proeven
December 30th, 2006 by Frank

Vandaag heb ik eindelijk mijn eerste proefnotitie gemaakt. Dit een zeg maar een verslagje van een wijn die je drinkt. Het gaat dan om de kleur, geur en smaak van de wijn. Maar je kunt er ook een verhaaltje van maken, wat met name goed uitkomt als je eigenlijk niet zo bijzonder veel kunt vertellen over een wijn ;)

Op de website van Gert-Jan plaatst hij al zijn eigen proefnotities en hier heeft hij een soort van Bourgogne kennisweb van gemaakt. Erg leuk! De website heet Porte du Bourgogne.

Vandaag hebben we de wijn opengetrokken die Paula me voor mijn verjaardag cadeau gedaan heeft. Het is een Chassagne Montrachet 1er Cru Morgeot uit 2001. De wijn is lekker, een beetje fris en fruitig, maar toch vol en rijk aan smaken. Wat mij betreft een typische bourgogne.

show_image.jpeg


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa