SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Tis een kwestie van geduld..
January 7th, 2007 by Frank

Wachten op de dag, dat heel Holland Limburgs lult. Dat werd gisteravond uit volle borst door minstens 500 Hagenaars meegezongen in het Paard in Den Haag. Als verdwaalde Limbo is het wel leuk om dat mee te mogen maken :) Al die Hollanders die meehelpen de voorspelling van Rowwen Heze te doen uitkomen.

Ik kende eigenlijk maar weinig nummers en was ook blij verrast dat Rowwen Heze veel prachtige en vrij rustige nummers heeft. Dus niet alleen dans/hos/met bier smijt – muziek, maar geweldige luisternummers, leuke teksten en de manier waarop ‘andere’ instrumenten zoals de trompet, trekzak en mandoline in deze muziek zijn plaats vind is erg mooi. Dat wordt dus snel op zoek naar een CD van deze fijne Limburgse band. logo.JPG


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa