SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
KNMV Motorweek… bad timing!
May 6th, 2007 by Frank

Maandag begint de KMV Motorweek; een week waarin de KNMV motorrijden via evenmenten, media en BN-ers positieve aandacht wil geven. Wat ook maandag begint is slecht weer, regen namelijk.

motosampa.jpg

Er zijn verschillende evenmenten gepland waaronder twee tourtochten. Maandag is een tourtocht met bekende Nederlanders die na de tocht samen kunnen gaan racen op het circuit van Assen. Namens het ministerie rijd ik mee met de burgemeesters en politici tourtocht die op de vrijdag gepland is. Aangezien mijn eigen racemonster nog niet helemaal klaar is krijg ik een leenmotor ter beschilling gesteld. En laat die leenmotor nou net mijn droommotor zijn…. een Ducati Monster!!

imgnull_12,563.jpg


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa