SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Google onthoudt alles!
June 12th, 2007 by Frank

Volgens een pas geplaatst persbericht wilde Google langer wachten met het anonimiseren van zoekgegevens. In plaats van 18 maanden wil Google deze nu 24 maanden bewaren zonder ze te anonimiseren. De Europese Unie is het hier niet mee eens en heeft aan Google gevraagd om de gegevens van 18 maanden te anonimiseren.


Het lijkt nu alsof de Europese Unie hier goed waakt over onze gegevens en zorgt dat er tenminste een beetje privacy over houden, maar schijn bedriegt. Andere EU regels verplichten internet en telecom providers nou net weer om informatie over email, surf en belgedrag te bewaren!

Hou je het ook wendt of keert… big brother is watching you!


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa