Zelf gemaakte SG

Ik kwam een oude foto tegen van mijn zelf gemaakt SG. Toen ik hem nog echt veel gebruikt was het hout nog niet netjes geschuurd en al helemaal nog niet gelakt… dus erg ruw. Als ik op de gitaar speelde schuurde mijn arm tegen de ruwe bovenkant… Dat betekende dus dat ik na een optreden regelmatig met een bebloede arm stond.

Vorig jaar heb ik in deze eikenhouten plank door Peer Dellen een set actieve elementen laten zetten en hij klinkt nu voor het eerst weer echt lekker. Nu moet ik misschien maar weer eens een bandje zoeken om hem echt goed uit te kunnen proberen ;)

Op de foto die ik gemaakt heb voor een fotowedstrijd van een horlogeforum, zit mijn TAG Heuer Monaco rond de hals… ach, wat wil je… gitarist en horlogefreak…

SG011.jpg

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.