Maximaal mobiel bereikbaar

Sinds een paar dagen heb ik een smartphone… de HTC Touch Dual.

Na een paar dagen stoeien met verschillende instellingen heb ik weer oude gevoelens herkend. Namelijk pure frustratie… windows frustratie! Sjemig wat maakt Microsoft toch een gebruikersonvriendelijke software. Ik heb de afgelopen dagen heel erg gebaald dat de iPhone nog steeds niet in Nederland leverbaar is.

Maar na verschillende telefoontjes met de helpdesk van Vodafone, verschillende erg behulpzame antwoorden op het forum van Pocketinfo.nl is het goed gekomen.
Ondertussen kan ik mijn Gmail en de email via deze website op de Touch ontvangen en vandaar versturen!

Als ik ook nog eens TomTom, MSN Messenger en Skype erop zet dan is de HTC Touch een mobiele telefoon, email client, internet browser, Skype telefoon, messenger, digitale camera en… navigatie systeem :)

Nog even sleutelen… en dan zou het allemaal moeten werken.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.