SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
muziekjes downloaden
March 8th, 2006 by Frank

Gisteren heb ik de twee muziek websites (opendir en die andere -> zie onder mjuzik) eens doorgespit en veel muziek gedownload. Damn… nooit geweten dat nieuwe muziek downloaden zo simpel is. Normaliter zit ik wat te klooien met allerlei peer-to-peer programma’s en dat zijn er al een heleboel geweest. Later weer downloaden via nieuwsgroepen en nu gewoon vanaf een website!
En de mensen die beide websites maken/vullen hebben voor mij steeds leuke en verfrissende nieuwe muziek. Zo was ik alweer twee weken op zoek naar een cassettebandje (ja… een cassettebandje!) van Judgement Night. Staat die gewoon klaar om te downloaden op die website! Nou dan kan mijn dag niet meer stuk :) Ik dank u vriendelijk.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa