SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Fuck Saab!
March 4th, 2006 by Frank

Ik was al niet helemaal onder de indruk van de grote Saab 9-7 SUV, maar na het horen van hoe deze gemaakt is ben ik zelfs zwaar teleurgesteld.
OK… ik kan er tegen dat de 9-3 op hetzelfde onderstel als de Vectra is gebouwd. De rest van de auto heeft nog veel Saab elementen en het geheel ademt de Saab sfeer uit.

Nu is de nieuwe 9-7 echt een grote teleurstelling… net zoals de 9-x! De een is een Chevrolet Trailblazer en een Saab grille… de ander is een regelrechte Subaru Impreza met een Saab grille. Zonder dollen, maar dit is bagger van de laagste niveau!
En Chevy en een Subaru… nu is Subaru sinds de Impreza een beetje een cool merk aan het worden, maar niet echt de Saab categorie. Ik denk er dus aan om Saab naast me neer te gaan leggen en voor een ander merk te gaan.

Aangezien ik toch al flink onder de indruk van al die vette SUV’s uit Amerika ben teruggekomen… een Land Rover Freelander misschien?Freelander_exterior_features_3CE95075-DA9B-47D9-B004-593D70FED7BE_502x670.jpg


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa