SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
terug uit de States…
March 4th, 2006 by Frank

…en toen waren twee weken ineesn alweer voorbij… Shit wat gaat dat snel! Maar wel veel ervaringen en indrukken rijker. Ook leuke feitjes geleerd… bijvoorbeeld “shit” zeggen in Amerika wordt als erg grof ervaren. Ja, ze vloeken de hele dag en ze “fuck this, fuck that” alles aan elkaar, maar “shit” is erg “rude”. Rare jongens die Amerikanen.

Buiten de stad doen ze alles met de auto… als ze een paar straten verderop iets moeten hebben… broemmm… jep met de auto. En wat schets mijn verbazing? Rechts heeft geen voorrang!! Ze stoppen bij elke kruising en diegene die als eerste stopte mag als eerste weer wegrijden en heeft dus voorrang. Ik zie de rechtzaken als gebeuren…”ik was eerst”, “nietes, ik was eerst bij de kruising”… heerlijk!

En dan dikke Amerikanen… ik moet zeggen dat ik niet heel erg veel Amerikanen gezien heb die echt beestachtig dik waren. Het viel me eigenlijk wel mee. Over het algemeen zijn Amerikanen wel stukken dikker als Nederlanders, maar vergis je niet in de Nederlandse jeugd. Ik vond dat mensen in Amerika toch wel een kilootje of tien dikker waren… gemiddeld… qua eerste indruk… ik heb er namelijk geen studie van gemaakt.
av-4057.gif


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa