SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
File voor Ikea
May 26th, 2006 by Frank

Nederland heeft vrij en dus gaan we met zijn allen gezellig naar Ikea! Vanmiddag was het zelfs zo gek dat er een file op de snelweg bij Delft stond voor de afslag naar de Ikea. Dat is toch bezopen… dan zullen ze binnen een file hebben gehad voor de ballenbak! Ik zie het al voor me… tientalle kinderen huilkend en zeurend in de rij om de ballenbak in te mogen. Overspannen Ikea personeel eromheen om die jankende ukken een beetje tevreden te houden zodat hun ouders zo veel mogelijk tijd hebben om centjes uit te geven, voordat ze via de omroepinstallatie terug naar hun in de file wachtende kroost geroepen worden.
top_logo.gif

Het idee van die file vond ik zo afschrikwekkend dat ik een andere manier bedacht. Telefonisch bestellen! Niet mooelijk doen… gewoon precies uitzoeken wat je wilt hebben dacht ik, dat opschrijven en tegen een fijne meid aan de telefoon doorgeven en dan komen ze het een tijdje later gewoon bezorgen :)

Dus toetste ik vrolijk het nummer 0900-belikea in en guess what… vanwege enorme drukte kon de wachttijd langer zijn dan normaal… ik had 16 wachtenden voor me aan de telefoon!!! File op het telefoonnet :(

Ik heb dus maar opgehangen aangezien ik geen zin had in file… niet op de weg, niet voor de ballenbak en al helemaal niet telefonisch.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa