SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Plee blog?!?!?!
May 20th, 2006 by Frank

Gekker moet het niet worden! Ik kom ineens “The Bathroom Blog” tegen… een weblog dat gaat over …plees. Ja inderdaad over de plee, de wc, je troon, het schijthok en noem het maar op.
Vind ik persoonlijk toch wel lichtelijk bizar. Ik snap dat mensen er rare interesses op na houden, kijk naar mij met mijn horloges, maar wc’s….

Om deze post op te leuken heb ik op toilet gezocht in google image search… nou als ik al dacht dat die flapdrol met haar weblog over de plee raar was, dan heb ik nu veel websites gezien van mensen die nog veeeeeeel raarder zijn. Deze gekken hebben hun kat getraind om op de plee te kakken. Laat ik eerlijk zijn… ‘t zou wel makkelijk zijn als Jacob (mijn kat) dat ook zou kunnen… toch maar eens lezen dus ;) Ook kwam ik nog toiletraces tegen… ach laat ik er maar een plaatje bij zetten en er mee ophouden. Ik heb verdomme mijn eerste koffie vandaag nog niet gehad…

toilet cats.jpg


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa