SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
We gaan zo met vakantie :-)
June 8th, 2006 by Frank

YEAAA… nog een uurtje of twee en we vertrekken! Ik kan nauwelijks wachten totdat we in Egypte zijn… het lijkt me heerlijk om in een zonnig en warm klimaat te zijn met de zee op zwemtemeratuur en een prachtig huisrif om in te duiken voor mijn neus.

Dat het er gisteren 49 graden celcius was vergeet ik dan gemakshalve maar even. Tegen het weekend wordt het er een stuk koeler en is de verwachting dat de temeratuur onder de 40 graden blijft. Gekkenhuis toch!! Als het niet onder de 35 graden blijft kom ik mijn airco gekoelde hut niet uit. Nou wellicht om af en toe een biertje te bestellen en misschien om ff te vragen op welke zender het wereld kampioenschap voetbal uitgezonden wordt… ja want er is gelukkig wel sateliet TV… dus oranje hoef ik niet te missen :)

Toch maar ff een oranje sjaaltje of petje meenemen voor het gevoel ;) … maar deze bierpul muts zal echt van pas komen in de zengende hitte…


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa