Alweer een weekje terug

En wat is het snel weer gewoon dat je terug bent! Tering… je investeert een bak geld en gaat daar twee weken liggen genieten… ben je net twee dagen etrug en heb je amper nog het gevoel dat je op vakantie bent geweest :(

Nou we hebben in ieder geval lekker gedoken en ook de oude stenen in Luxor waren leuk om een keer gezien. Maar toch… het duiken was wel weer zeer de moeite waard… had ik al gezegd dat het mooi duiken was daar in Marsa Alam? ;)

Na de zoveelste duik heb ik het toch eindelijk aangedurfd om de Doxa mee naar beneden te nemen. Ik vond het wel ongemakkelijk om zo’n duur horloge echt mee te nemen de diepte in, maar ja… het is nou eenmaal een duikhorloge! Mijn grootste angst was dat hij van mijn arm af zou vallen en volledig onvindbaar de diepte in zou verdwijnen. Ik heb jammer genoeg al vaak van dat soort verhalen gelezen op duikforums; mensen die Rolex Submariners, SD-ers, Omega Seamaster en andere prachtige duikhorloges domweg verloren zijn met duiken en ze niet meer konden terugvinden. Net zoals iemand van een Nederlands forum die pas zijn nieuwe Omega Seamaster planet ocean verloren was… net een paar weken oud! Dan ben je op slag een paar duizend euri kwijt… en een geliefd klokkie. Echt balen… volgens mij verziekt zoiets je vakantie wel heel erg!

Gelukkig bleef de Doxa braaf om mijn pols en liep hij niet vol met water :D

doxa-underwater.gif

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.