9/11

WTC-impact.png

De laatste tijd zie je verschillende conspiracy theories opduiken m.b.t. 9/11 en de vliegtuigen die in de twintowers en het pentagon gevlogen zijn. Ik heb het zelf altijd al een beetje vreemd gevonden dat dit toch relatief gemakkelijk gedaan kon worden. Je neemt een paar vlieglessen, boekt een vlucht en baant je met een nagelschaartje een weg naar de cockpit en neemt het roer over. Gelijktijdig die drie van je mede-gehersenspoelde idioten dat … et voila… je hebt een drama van ongekende omvang.

Een groep mensen die de officiele lezing niet klakkeloos geloven (zie http://www.vkmag.com/zapruder ) zijn zelf op onderzoek uit gegaan en hebben hun ideeen omtrent het ‘ware verhaal’ verfilmd. Deze film werd gisteravond door Zembla besproken en dat gebeurde naar mijn mening op een zeer onderbouwde en grondige manier. De belangrijkste stellingen die in deze film te zien zijn werden door verschillende experts onderuit gehaald. Zo stelde deze groep dat criminele elementen binnen de Amerikaanse overheid de aanslagen zelf gepleegd zouden hebben. Zij onderbouwde dit door bewijzen te tonen voor hun aanname dat er geen vliegtuig in het Pentagon gevlogen kan zijn en dat het WTC niet zo ingestort kan zijn en dus met dynamiet opgeblazen moet zijn.

De experts die in Nova aan woord kwamen stelden allen duidelijk dat de officiele lezing wel degelijk klopt en veel aannemelijker is dan de ‘conspiracy theory’.

Er werden echter wel redelijke bewijzen geleverd dat de Amerikaanse overheid op de hoogte is geweest van de aanslagen (manier van aanslag, doel en tijdstip) en dat ze niets eraan gedaan hebben, gekker nog… dat ze het hebben laten gebeuren! De onderbouwing hiervoor is indrukwekkend. Heb je de uitzending gemist, kijk dan op http://www.uitzendinggemist.nl/ om deze alsnog te bekijken. Ik kan het je van harte aanbevelen!!

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.