SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
laatste werkdag 2006 :-)
December 15th, 2006 by Frank

Jaaaaaaaaaa, de laatste werkdag van 2006. Een enorm bewogen jaar, waarin ik van baan en van huis veranderd ben. En beide bevallen geweldig! Geen slecht jaar dus :)

De komende weken heb ik vrij en ik ben van plan om daar dan ook geheel in stijl van te gaan genieten. Rustig ontbijten met voldoende lekkere espresso’s, krantje lezen, lekker luieren met laptop of boek, kerstinkopen doen en met Rob naar het Museon waar een mooie tentoonstelling is. Daarna komt sowieso de hectiek van de kerstdagen (Limburg en Nijmegen) en daarna kan ik daar weer een paar dagen van bijkomen voordat ik op 8 januari weer aan het werk moet. Ik ga de komende weken heerlijk veel op mijn rug liggen :)

 luieren


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa