SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Vrije dag?
December 18th, 2006 by Frank

Vanochtend om half al opgestaan en na het ontbijt Mira (de poes) naar de dierenarts gebracht om gestereliseerd te worden. Daarna kwam Frederik me rond tien uur ophalen om samen zijn nieuwe bank te gaan ophalen. En na een bank in Voorburg opgehaald te hebben en 3 hoog bij Frederik in de woonkamer neergezet te hebben…. zijn we nog even naar Ikea gegaan.

top_logo.gif
Ik moest nog wat spullen die al 5 maanden lagen te wachten om teruggebracht te worden, eindelijk maar eens terugbrengen. En zo gezegd, zo gedaan. En een nieuwe spiegel gekocht voor de badkamer… en natuurlijk de Zweedse gehaktballetjes gegeten :)   Dus niet de hotdog bij de uitgang…

Nadat ik rond half drie terug was van de Ikea snel Jacob (de kater) in het reismandje geladen en wederom naar de dierenarts getogen. Jocob zijn nagels zijn nu weer mooi geknipt en Mira… tsja… die is ‘geholpen’…


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa