30 oftewel “the big three o”

Afgelopen vrijdag werden Paula en Renske 30 jaar oud en dat moest gevierd worden. Dus togen we door weer en wind en kilometers lange file door het land heen richting zuiden, naar Maastricht. Daar had ik een leuk klein design hotel geboekt met prachtige kamers, hotel Kind of Blue.

SEC.AH0.B00.C13.D00.E08-81.JPGSEC.AH0.B00.C13.D00.E08-95.jpgSEC.AH0.B00.C13.D00.E08-117.jpg
Daarna moest er gegeten worden en het is me een tafeltje te regelen in Beluga. Dit leuke restaurant met 2 Michelin sterren bied eerder een ‘ervaring’ dan een avondje uit eten zoals je het gewend bent. We hebben niet gekozen voor een ala carte maar voor een 6 gangen menu met bijbehorende wijn. Vanwege de vele gerechten, die allemaal ietsje kleiner zijn dan normaal proef je wel heel erg veel en had ik meer het gevoel dat ik de hele tijd bezig was met proeven, dan met eten. Gelukkig was de smaak van vrijwel alles erg goed en de wijntjes waren ook heerlijk. Op veel van de gerechten wordt met schuim achtige texturen gewerkt… heel apart.
SEC.AH0.B00.C13.D00.E08-92.jpg
We hebben van 8 tot pak ‘m beet half een uitgebreid getafeld en daarna zijn we lichtelijk aangeschoten richting centrum gelopen om daar tot in de kleine uurtjes verder te gaan stappen. Tegen een uurtje of half 5 was het wel weer mooi geweest en zijn we door een taxi naar ons hotelletje gebracht.

De volgende ochtend zijn we na het uitchecken gaan ontbijten en hebben de dames nog lekker kunnen shoppen in Maastricht. Top, echt helemaal top. Zeker in Wyck kun je bijzonder leuke winkeltjes vinden.

Hier staat het menu -> 6 kleine gerechtjes.rtf

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.