SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hamertje tik
February 5th, 2007 by Frank

Langzaam maar zeker komen er steeds meer automerken bij die een lifehammer cadeau doen bij een nieuwe auto. Nadat sinds 3de kwartaal vorig jaar alle merken van PON (VW, Audi, Seat en Porsche) hiermee zijn begonnen, volgden verschillende andere merken. Een paar weken geleden maakte ook Mazda bekend om een lifehammer te gaan leveren bij nieuwe auto’s en nu ook al Opel.

get_archive_image[1].jpg

In verschillende TV programma’s wordt er steeds weer aandacht aan dit onderwerp gegeven. Na Hart van Nederland en Editie NL, hebben ook Blik op de Weg en BNN al een uitgebreid item gemaakt over wat je moet doen als je met een auto te water raakt. Ook verschillende auto-gerelateerde nieuwssites blijven hier aandacht aan geven.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa