SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Big surprise…. NOT!
August 11th, 2007 by Frank

Een Britse terreurverdachte die vast zit in Guantánamo Bay, zegt dat hij daar wordt gemarteld en sexueel misbruikt. Het hele bestaan van Guantánamo Bay is al een schande en het gebrek aan openheid en het niet conformern aan de Genefse conventies en andere rechten van de mens is gewoon schokkend. Wat de VS hier uithaalt is normaliter genoeg om een land vanuit de VN aan te spreken om dergelijke praktijken, maar het lijkt erop alsof de internationale gemeenschap het niet tegen de grote bullebak Amerika durft op te nemen.

guantanamo.jpg

Het mag natuurlijk duidelijk zijn dat Guantánamo Bay geen pretpark is. Mocht je meer hierover willen weten dan kun je de film ‘The Road to Guantánamo’ bekijken. 


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa