TomTom gaat richting prullebak

De laatste paar decennia gebruikte ik TomTom als navigatiesysteem, zeker als we op vakantie gaan. Maar sinds een jaar of 5-6 heeft heb ik een auto met ingebouwde navigatie en dus wordt de TomTom minder vaak gebruikt. Nu poog ik wederom mijn TomTom met lifetime kaart updates te updaten, net zoals een jaar of 3 geleden, maar dat lukt wederom niet.

Ik weet niet wat het is, maar elke keer als je je TomTom poogt te update is het een enorme onderneming, wat een gedoe. En nu weer, ik heb geen idee hoe het moet gaan lukken want de software op m’n laptop geeft aan dat de TomTom niet verbonden is. OK, kabel eruit… en dan begint het apparaat te miepen dat de stroom eraf is en hij zich binnen XX seconden gaat uitschakelen. Opnieuw inpluggen dan maar. Wellicht een keer de software opnieuw opstarten? Nee. Het apparaat opnieuw opstarten? Nee. Nog steeds geen verbinding. Maar ik wil kaart-updates op het apparaat zodat we onderweg in ieder geval niet voor verrassingen komen te staan.

Wat een gedoe, ik ben een uur verder, alle trucjes geprobeerd, maar de TomTom is nog steeds niet voorzien van een nieuwe update. Ik ben schijnbaar niet de enige, want het Parool schrijft er ook al over.

De laatste keer dat het zo verliep, heb ik de oude TomTom weggegooid en een nieuwe gekocht. Zou ik dat wederom doen? Nee hoor. De TomTom gaat wederom de prullebak in en een nieuwe wordt NOOIT meer aangeschaft. Lang leve de mobiele telefoon. TomTom faalt wederom!

This entry was posted in wantoestanden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>